راهنمای انتخاب مناسب ترین کفپوش
به دلیل اهمیت بالایی که کفپوش ها در انتخاب سبک دکوراسیون خانه ها دارند، اطلاع در مورد انواع کفپوش ها و دانش در مورد خصوصیات منحصر به فرد هر کدام برای ساختمان ها و خانه ها موضوع بسیار مهمی می باشد.
در ادامه به راهنمای انتخاب مناسب ترین کفپوش برای محیط های مختلف میپردازیم تا بتوان انتخاب مناسبی برای محیط مورد نظر خود داشته باشیم.
انواع متریال برای انتخاب مناسب ترین کفپوش
در ابتدا کفپوش باید متناسب با بودجه، نظر و سلیقه شما تهیه شود تا از انتخاب آن راضی باشید. کفپوش ها دارای تنوع بسیار زیادی می باشند و مزیت های زیادی نیز دارند که در این مطلب به توضیح آن می پردازیم تا هنگام خرید دچار سردرگمی نشوید و بهترین خرید را تجربه کنید.
اگر قصد بازسازی منزل یا محل کار خود را دارید یکی از مراحل مهم، انتخاب مناسب ترین کفپوش است. کفپوش ها انواع مختلفی دارد که در ابتدا به توضیح آن و مزایای هر نوع از این متریال می پردازیم.
کفپوش لمینت: این نوع کفپوش در برابر رطوبت، خش و آب مقاوم بوده و در برابر گرما و صدا عایق مناسبی است. کفپوش لمینتی نسبت به کفپوش های سنتی نگهداری کمتری نیاز دارد و این نوع کفپوش از نظر قیمت بسیار مقرون به صرفه است. کفپوش لمینت به دلیل دوام بالا در آشپزخانه و حمام نیز استفاده می شود.
از نظر شکل ظاهری سبک موج های کفپوش لمینت شبیه چوب های افرا، بلوط، کاج و گیلاس و دیگر چوب های سخت است و همچنین با طرح های دیگری مثل تراورتن، انواع سنگ مانند مرمر و … نیز تولید می شوند.
کفپوش پی وی سی: کفپوش پی وی سی برای استفاده در اکثر محیط های داخلی مناسب است اما به دلیل مزایای زیاد و همچنین ظاهر مدرن آن، در مکان هایی مانند هتل ها، رستوران ها و ادارات نیز محبوبیت خود را دارد. جنس این کفپوش ها از PVC و مواد پلاستیکی است و معمولا ضخامت 2 تا 3 میل دارند.
برای نصب کفپوش به راحتی و در زمان بسیار کوتاهی نسبت به سایر متریال ها انجام می شود و فقط به یک زیرسازی سطحی نیاز است و برای این کار از ترکیب پودر سنگ، سیمان و چسب بتن استفاده می کنند سپس با آب مخلوط می کنند تا شکل بهتری بگیرد و با کاردک روی سطح پهن می شود. فیلم زیرسازی کفپوش را میتوانید در مقاله مربوط به آن به طور کامل مشاهده کنید.
نصب این نوع کفپوش انواع مختلفی دارد مانند: موزایکی، خشتی و لوزی شکل که بهترین آن خشتی می باشد و از چسب صنعتی برای چسباندن کفپوشها استفاده می کنند.
کفپوش های پی وی سی دارای ظاهری زیبا و با دوام هستند، هم چنین دارای قیمتی مقرون به صرفه است. این کفپوش ها در برابر لکه، خط و خش و رطوبت مقاوم بوده است و با وجود کفپوش پی وی سی طرح سنگ و همچنین کفپوش طرح پارکت، دارای تنوع بالایی هستند.
جدید ترین محصول
(ALPER FLOORING)
کفپوش های طرح سنگ و بتن در دو سایز
40*40 و 60*40
کفپوش بتنی: کفپوش های بتنی اگر به طور صحیح نصب شوند به نسبت دارای دوام بالایی می باشند و از این نوع کفپوش ها بیشتر برای بازسازی خانه هایی با سبک مدرن مورد استفاده قرار می گیرند. کفپوش بتنی نسبت به دیگر کفپوش ها از تنوع کمتری برخوردار است. به دلیل استحکام و دوام بالای سطح کفپوش، افتادن بر روی این کفپوش ها موجب آسیب جدی می شود.
اجسامی که بر روی این کفپوش ها می افتند احتمال شکستگی زیادی دارند به همین علت در آشپزخانه ها احتمال شکستن ظروف و برای مکانی که افراد مسن یا کودکان در آن زیاد حضور دارند از این کفپوش استفاده نمی کنند.
کفپوش چوبی: اغلب کفپوش های چوبی از چوب هایی مانند گردو و بلوط ساخته می شوند. با اینکه بسیاری از کفپوش ها در برابر ضربه، رطوبت و خش مقاوم است، کفپوش های چوبی برای آشپزخانه، حمام و مناطق مرطوب مناسب نمی باشند و برای اتاق خواب یا پذیرایی مناسب است. کفپوش چوبی علاوه بر جذابیت و زیبایی ظاهری دارای دوام بسیاری زیادی نیز می باشد که موجب انتخاب بسیاری از افراد شده است، همچنین این کفپوش به نسبت دیگر کفپوش ها گران تر است.
سرامیک: این کفپوش از خاک رس و سایر مواد اولیه ساخته میشود و سپس در دمای بالا پخته میشود. سرامیک مزایای بسیار زیادی دارد که از مهم ترین آن ها می توان به ضد آب بودن، مقاومت بالای آن نسبت به تردد بالا و همچنین خط و خش و مقاومت در برابر سایش اشاره کرد.
سرامیک ها معمولا به مراقبت خاصی نیاز ندارند اما نصب نسبتا سخت و هزینه بر این نوع کفپوش استفاده از آن را کمی سخت کرده و باعث شده تا مصرف کنندگان هنگام انتخاب مناسب ترین کفپوش برای خود با کمی تردید کفپوش سرامیکی را انتخاب کنند.
نکات کلیدی برای انتخاب کفپوش مناسب
برای انتخاب کفپوشی مناسب نیازمند مطالعه راهنمای انتخاب کفپوش مناسب هستیم تا بتواند فضای مورد نظر را زیباتر کند و کارایی بیشتری ببخشد. عوامل مهم در انتخاب کفپوش مناسب عبارتند از:
- نوع کاربری: انتخاب کفپوش با توجه به نوع کاربری فضا صورت می گیرد.
- رنگ و طرح: یکی از عوامل بسیار تاثیر گذار بر انتخاب کفپوش رنگ و طرح آن است که هرچه طرح و رنگ آن شادتر باشد فضا زیباتر می شود.
- نوع فضا: برای انتخاب کفپوش مناسب قبل از هر چیز باید مشخص کرد نوع فضا چگونه است. فضایی چند منظوره است؟ آیا فضایی خانگی است یا فضایی با ترافیک بالا؟
- نوع متریال ساختمانی: نوع متریال ساختمانی و پوشش دیواری در انتخاب کفپوش تاثیر دارد.
- قیمت: یکی از عوامل مهم در انتخاب کفپوش مناسب قیمت آن است، هزینه یک کفپوش در کوتاه مدت کمتر است اما در طولانی مدت یک کفپوش با کیفیت بالاتر دارای قیمت مناسب تری می باشد.